Santiago Robert i Guillen
Advocat Associat Sènior.
Titulacions acadèmiques:
Llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).
Doctor en Dret (Cum Laude) i Premi Extraordinari de Doctorat. UAB.
Trajectòria professional:
Professor Associat en la Càtedra de Dret Civil de la UAB.
Autor dels llibres “Alta Cocina y Derecho de autor”, Ed. Reus (2017), i en coautoria, “Inteligencia artificial. Tecnología. Derecho” Ed.Reus (2018); “Nuevos desafíos para el Derecho de autor” Ed. Reus (2019); “Derecho y Gastronomía” Ed. Dykinson (2019); i d’articles per publicacions com la Revista Catalana de Dret Privat de l’Institut d’Estudis Catalans, les Actas de Derecho Industrial y Derecho de Autor, o la Revista Crítica de Derecho Privado, entre d’altres.
Membre d’ASEDA (Asociación para el estudio y la Enseñanza del Derecho de Autor).
Advocat Col·legiat en exercici de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona.